Huwelijk

Verliefd, verloofd en op zoek naar bloemen voor jullie trouw? Schakel blóm in voor de bloemenstyling! Belangrijk hierbij is dat het totaalplaatje klopt. Ik luister graag naar jullie verhaal, zodat de uiteindelijke bloemenstyling mooi past binnen jullie verwachtingen. Want alles draait om die perfect match, right?

Prijzen

Voor huwelijken werk ik met 2 bodemprijzen:

minimum afname van €500 (hierbij is er geen opbouw ter plaatse maar mag de gehele bestelling de avond voor de trouw bij mij afgehaald worden in Antwerpen-Deurne. Wens je toch graag dat ik de dag van de trouw zelf aanwezig ben om de bloemen te komen installeren, dan vraag ik hiervoor een meerprijs van €250)

minimum afname van €1500 (hierbij is de opbouw ter plaatse inclusief. Enkel het bruidsboeket en de corsages dienen de avond voor de trouw bij mij afgehaald te worden in Antwerpen-Deurne omdat deze meestal erg vroeg ter plaatse moeten zijn. De rest breng ik de dag van de trouw zelf mee om ter plekke te installeren. Denk aan grotere installaties die op locatie op maat moeten gemaakt worden)

Huwelijksbrochure

Stuur me vrijblijvend een berichtje voor de huwelijksbrochure van 2023!

Hoe gaan we te werk?

Indien je denkt dat we een perfecte match kunnen zijn, stuur me dan een mailtje met zoveel mogelijk informatie over jullie trouwdag (o.a. volledige namen van het bruidspaar, datum, locatie, dagindeling, foto van de outfits, foto van de uitnodiging, naam van de fotograaf, voorkeur kleurenpalet, foto’s van bruidsboeketten en bloemenstylings die aansluiten met wat je wenst, een overzicht van je bestelling). Op die manier krijg ik per mail al een goed beeld van wat jullie wensen en mogen jullie een mailtje van mij terug verwachten met enkele richtprijzen en meer info over mijn werking. Indien we inderdaad een perfect match zijn, blokkeer ik de trouwdatum voor jullie – mits het betalen van een voorschot – en volgt later een kennismakingsgesprek zodat we elkaar in real life kunnen ontmoeten en we alles kunnen bespreken.